Höstdetaljer

Jag förändrar ofta med detaljer när det kommer till nya säsonger. Ett enkelt sätt att göra det lite extra hemtrevligt. Till sommaren tömmer jag fönsterbrädorna något, flyttar ut växterna till uterummet och släpper in så mycket ljus som möjligt. Till hösten och vintern plockar jag fram mina skatter i form av ljusstakar, säsongsanpassade växter o.s.v. (Jag vet inte hur många olivträd jag haft ihjäl när jag tvingat dom att bo inne med mig, innan jag nu insett hur dom verkar trivas i det kyliga garaget). Så nu har jag lite nya växter att testa över höst och vinter.

Jag visade er min nya krukor från Bybinett.se igår, och här kommer en närmare kik. Har länge letat efter en krukar som inte läcker som terrakottakrukor osv, jag har förstört några fönsterbrädor på det viset och det gör mig sällan populär här hemma haha. Dessa krukor är så fina!

Även glaslyktorna i fönstret kommer därifrån och dom skapar verkligen stämning om kvällen. Många frågar mig hur man ska inreda sina fönster och mitt tips är att använda hela fönstret, d.v.s låt gärna någonting komma ovanifrån också, likt lyktorna. Det kan även vara en lampa, möt sedan upp med något nerifrån och försök att inte skapa för pluttiga stilleben. Det senare handlar givetvis om fönstrets storlek. Hoppas ni förstod min förklaring?

I samarbete med Bybinett.se ger jag nu mina läsare 15% rabatt med koden PERNILLASINTERIOR på en beställning t.o.m söndagen den 8/10 2017. Och ovan ser ni alltså mina favoriter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *