En duk man får spilla på…

Men lika fin för det… Medan köttet låg på grillen hade jag faktiskt tid att lägga på en duk och visst skapar det en lite lyxigare känsla? Den var precis så fin som den såg ut, grön med vita ränder, ni hittar den hos Ellos här. (Just nu även med 30 rabatt på dyraste varan med kod 355449). Även en ny taklampa, här. Så lagom på altanen, från Watt & Veke. Jag har bestämt mig för att använda saker, tänker på hur många av mormors finaste prylar låg vikta i lådor och aldrig hann användas. Så vill inte jag göra, men det tror jag vår generation är bättre på. Och sämre på andra saker förstås. 

Precis när vi skulle inta middagen hör vi ett glatt rop från ovanvåningen. Min första tanke är alltid NEJ NEJ NEJ, men sen åhhh, okej då. Okej eftersom han är så fantastiskt glad och lycklig. Med en dreggeldroppe på hakan och ulligt krulligt hår lyser hans lyckliga ögon starkare än solen. Vem är då jag att säga nej till en sommarmiddag?

(Inlägget är i samarbete med Ellos)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *