Snart adjö lilla sommar

Min lilla unge, min förstfödda som helst av allt fortfarande håller mig hårt i byxbenet. Hon är gärna där jag är, och jag är förstås helst där hon är. Det här sommarlovet hade hon längtar efter, och för mig fick det kosta mindre pengar i plånboken den här sommaren med 7 veckor hemma. Hon är värd allt i världen förstås och vi försöker lyssna och följa hennes önskan när behovet av oss är större så gott vi kan med jobb och vardagsliv.

Den andra busen han är mer orädd och vild, men minst lika go. Honom har vi jagat så att vi förbrännt åtminstone det mesta av allt gott vin med ost till vi smaskat i oss i sommar.

Många dagar har vi fått tillsammans hela familjen och det är främst det jag vill minns från sommaren 2017. Nu är vi inne på den sista semesterveckan och framöver tänkte jag att bloggens lilla semester också är över för den här gången. Är ni redo för höst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *