En eftermiddag i solsken

Det var bara alldeles ljuvligt att komma hem tidig eftermiddag till 18 grader varmt. Vi öppnade altandörren och åt middagen ute. Barnen är helt slut efter förskolan, och jag med, av inget annat än jobb och vardagsliv. Igår hälsade vi på min kära syster i Stockholm och jag har kännt mig glad hela dagen idag av besöket. Att springa in och ut i några butiker, fika i gamla stan, se glädjen över lite egentid med mamma hos 3 åringen, mysa in sig i syrrans nya lägenhet. Ja, det var bättre än vilken vitamin som helst och vi bestämde att vi återvänder snart. Ni såg lite bilder från lägenheten igår på instagram va?

Ps. Buketten plockade jag på tomten, mitt hjärta hurrade över att det fortfarande är möjligt!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *