Skräck och magi

Vilken kär helg vi fått… hur trött jag än varit har jag smugit ner med det första barnet som vaknat (kring 6), satt på kaffebryggaren, tänt ljus och krupit nära under filten i soffan. Att få stanna inne och ta det lugnt och försiktigt om morgonen är extra skönt såhär års. Men visst har det varit tempo med, jovisst, barnkalas deluxe. Vi var i en gympahall på brandstationen, allt flöt på tills min minsta satte i halsen. Det var vidrigt och jag drabbades av paniiiik, sprang med honom ut i bilhallen på stationen och bara skrek på min sambo samt den andre brandmannen som befann sig på kalaset. En vindruva, proffs på plats och slutet gott, men jag hann se hur det lyckliga livet var över utan min lilla August.

Idag skulle jag åkt till Stockholm, men magsjukan satte stopp, såsom den ofta gör såhär års, suck. Så vi pyntade lite med belysning och jul i växthuset. Det blev så stämningsfullt och luktar verkligen stearin när man tänder ett ljus i glashuset. Helt magiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *