Min silverskatt

 Igår kom vi äntligen iväg till Stockholm för att träffa min lilla systerson. Han var så mycket mindre än vad jag kunde se på bilderna och alldeles alldeles underbar.

Nog om det för denna gång. Jag ville visa er mina nya silversmycken från Mila silver jewellery som jag är överförtjust i, örhänget har jag fått så mycket beröm för, ringarna likaså. Och nu har har jag en rabattkod för er som vill handla er egen julklapp kanske (sånt sysslar jag med iaf haha), koden är PERNILLA och ger 20% på ett smycke ur Milas egen kollektion.

Den hamrade ringen och knuten blir mina nya vardagsfavoriter. Jag har faktiskt alltid mina ringar på mig, och har en på varje finger nästan. En från Bali, Gotland , Berlin och så nu dessa nya från Milas.

(I samarbete med Mila silver jewellery)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *