Att våga och kanske vinna?

Det känns så befriande i för min själ att äntligen bestämt sig för att testa flyga ur det trygga boendet åtminstone en viss tid i månaden gällande arbetet. Att jag under en viss del av månaden ska styra mitt jobbande själv. Jag är nog egentligen inte så rädd för att inte få uppdrag och tjäna pengar. För jag tror mig sitta på en hel del kunskap gällande mitt yrke som inredare. Det jag oroar mig för när det gäller att vara sin egen är att jag ska sitta vid badkarskanten en vardagskväll vid 18.00 och inte kunna låtsasäta glass utan att tänka på jobb. Att blanda ihop arbete och privatliv känns svårare som egen, men samtidigt är det min dröm att inte behöva jaga upp en morgontrött lintott för att stressa iväg honom till förskolan. Tänk om man kunde vinna en stund med barnen för att sedan jobba in den vid det stora svarta bordet i vardagsrummet om kvällen när mörkret lagt sig. I ett hemmakontor där kreativiteten brinner i lågor. Jag hoppas ni vill följa min resa!

Ps. Mina allra bästa stunder i livet har varit i landstingets nattsärk. Att få upp ett nytt liv i sin famn och veta att man ska dela varje dag framöver. För det är min högsta önskan, att vi aldrig behöver skiljas.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *