Blus i kjol blir min melodi

(Inlägget innehåller adlinks)

Igår efter jobbet sprang jag som sagt in på Gina tricot och shoppade lite nytt. Det tog ungefär 10 minuter vilket var vad jag hade över innan vedställ skulle hämtas på lack och sedan snabbt hem till barnen.

Äntligen kan man sikte mot vår gällande uppdatering av garderoben, jag har ganska många kjolar och tänker att en instoppad blus i kommer att bli så fint, randig blus HÄR och blommig blus HÄR (till ett oförskämt bra pris).

Min röda spetsblus HÄR , jag tycker alltid det känns så rätt och fint med spets till festligare tillfällen. Känner mig oftast som finast i något sådant och med rätt smycken till förstås.

Sedan köpte jag ett par svart sammetsleggings som jag använder jämt, med en tjock oversize tröja till. Så mysigt både till jobb och hemma, HÄR.

Nu ska vi ut och fånga solens strålar innan det vankas fest med vännerna. Ha en fin dag allihopa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *